Ανοιχτές προπονήσεις και δοκιμές για τη νέα χρονιά!!!

Η ομάδα μας αφού γιόρτασε την επιτυχημένη της χρονιά, προετοιμάζει τη σύνθεση με την οποία θα παρουσιαστεί στο επόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις με τους συντελεστές της περσινής ομάδας για να οριστικοποιηθεί σε ποιους τομείς θα χρειαστεί ενίσχυση.
Παράλληλα από την επόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινάνε ανοιχτές προπονήσεις δοκιμών στις οποίες μπορούν να έρθουν για να δοκιμαστούν όσοι παίχτες πιστεύουν ότι έχουν τις δυνάμεις και το ταλέντο για να αγωνιστούν σε ένα σύλλογο που θα παλέψει με κύριο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και να παρουσιάσει καλό μπασκετικό θέαμα.
Το υγιές κλίμα που εγγυάται ο σύλλογός μας και η πρόκληση της Γ Εθνικής κατηγορίας, πιστεύουμε ότι θα φέρει κοντά μας τους αθλητές εκείνους που έχουν τη διάθεση να αναδείξουν το ταλέντο τους και την μπασκετική τους αξία σε ένα άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 18:30 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα για όλο το μήνα, με έναρξη στις 6 Ιουνίου.

Όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το τμήμα μπάσκεt του Λεωνιδίου την επόμενη χρονιά μπορούν να έρχονται σε επαφή με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Κο Άγγελο Δημαράκη στο τηλέφωνο 6937409787 ή στο e-mail [email protected]