Με Νικολαϊδη στο τιμόνι και στη Γ’ Εθνική

Μέσα σε φιλικό και οικογενειακό κλίμα η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Νικολαϊδη για να αναλάβει το “τιμόνι ” της στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είναι η επιτυχημένη πορεία τη χρονιά που μας πέρασε, η φιλοσοφία του και ο χαρακτήρας του που ταριάζει απόλυτα με τις δικές  μας αρχές και η πίστη στις γνώσεις του και τις προπονητικές του ικανότητες.

Στην κουβέντα που κράτησε περίπου μία ώρα,  συμφωνήθηκε το πλάνο για την ομάδα που θα παρουσιάσει ο Σύλλογός μας στο επόμενο πρωτάθλημα.
Η συμφωνία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι η κατάρτιση του φετινού ρόστερ με προτεραιότητα στα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα στην ανώτερη κατηγορία.
Η πορεία αυτών των συζητήσεων θα καθορίσει και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί προσθήκες η ομάδα. Πρόθεση της διοίκησης καθώς και του προπονητή μας, είναι να συνεργαστούμε και του χρόνου με τα ίδια παιδιά διατηρώντας έναν καλό κορμό που ήταν και από τους στόχους της περασμένης χρονιάς.

Παράλληλα όπως ανακοινώσαμε σήμερα, θα γίνονται ανοιχτές προπονήσεις στο προπονητικό μας γήπεδο (ΣΕΦ) για ένα μήνα (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:30)