Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Κρανιδίου

Η προσπάθεια των παραγόντων του Κρανιδίου να δημιουργήσουν αναταραχή και εντυπώσεις μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Αρμόδιο να απαντήσει στην ανυπόστατη ένσταση τους είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΚ.
Η Eλληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διά μέσου του νομικού της συμβούλου Κου Κόνιαρη Γιώργου, μας διαβεβαίωσε ότι η συμμετοχή του συγκεκριμένου παίκτη είναι απόλυτα κανονική καθώς πριν μερικά χρόνια υπάρχει δεδικασμένο από τον ΑΣΕΑΔ για κάποιον άλλο καλαθοσφαιριστή – διαιτητή και από τότε επιτρέπεται να σφύρίζουν σε όλες τις κατηγορίες εκτός από εκείνη στην οποία αγωνίζεται ως καλαθοσφαιριστής.  Άλλωστε την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Βουλιαγμένη ομάδα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ και σφύριζε αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΝΑ (ίδια ένωση – διαφορετική κατηγορία) χωρίς πρόβλημα.
Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τους κανονισμούς και το θέμα και ότι η συμμετοχή όλων των αθλητών που απαρτίζουν τη φετινή ομάδα είναι απόλυτα κανονική. Θα προστατεύσουμε την ομάδα από όλες τις αήθεις επιθέσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να στείλουμε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια αρχίζοντας από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρατο Κιάτου στην έδρα μας και να στείλουμε ένα “ηχηρό” μήνυμα σε όσους βάλλουν εναντίον μας και προσπαθούν να μειώσουν τις κοινές μας προσπάθειες  για την επιτυχία του συλλόγου μας.